Brug af Liva

Følg følgende link for at åbne Liva: http://srvodewebinf01v/. Brugeren logges automatisk ind på Liva, hvis brugeren har tilladelse. Tilladelse til MRSA-websiden kan fås ved at kontakte informationsmedarbejder Louise Nielsen. Ved kontakt oplyses navn samt brugernavn til regionens computere. Tilladelse kræver, at brugeren i forvejen er registreret bruger i Region Syddanmark (baseret på AD register).

Når brugen er logget ind vil han/hun kunne se sit navn i øverste højre hjørne, og det logges hvad brugeren foretager sig på siden. Personer, der ikke er registreret som brugere i Liva, kan ikke bruge linket til Liva. Data, der vises og indtastes i Liva, er derfor beskyttet.

For at oprette en skrivebordsgenvej til Liva placeres musen på det lille Liva ikon i adresselinjen i browseren, og ikonet trækkes ud på skrivebordet.

De fleste menupunkter i Liva åbnes i samme fane, når der klikkes på dem. Såfremt man ønsker at bibeholde den fane, man har åben, kan CTRL holdes nede, før man trykker på menupunktet. Menupunktet åbnes nu i en ny fane.

Liva indeholder fem moduler: Patientvisning (søgning på den enkelte MRSA-patient), Søgning af patienter (søgning på en gruppe af patienter, f.eks. på baggrund af prøvetype, SPA-type, periode, rekvirent m.fl.), Udbrud (oversigt over nuværende og overståede udbrud), Gruppe/familieoversigt og Rapporter (forskellige rapporter til udskrift).

Alle fem moduler tilgås ved hjælp af menupunktet ”MRSA databasen”.

 

Menu050916

OBS: Menupunktet IHE_SLB er et lokalt menupunkt på SLB Vejle. Dette menupunkt kan derfor kun ses af brugere tilknyttet SLB Vejle.

 

Tilbage til indholdsfortegnelse.